Om oss

OM OSS

Forest Kids är ett nytt badvårdsmärke för barn och vi är stolta över att ha vår produktion i Sverige.
Vi på Forest Kids är själva föräldrar. Vid tidpunkten för vår lansering är vi föräldrar till 3 barn i åldrarna 2, 4 och 6 och under dessa år ha vår önskan vuxit med att skapa en värld som speglar våra värderingar och stödjer en enkel och naturlig livsstil på ett hållbart och harmoniskt sätt .
Vi bestämde oss för att bidra till denna vision genom att skapa produkter som vi tror på. Alla våra produkter är noggrant och ansvarsfullt utvecklade med naturliga, skonsamma och säkra ingredienser som vi hämtar lokalt så mycket vi kan och som är milda för barns känsliga hud samtidigt som vi är medvetna om vår påverkan på planeten. Vi drömde om att skapa en badrutin som är enkel och harmonisk för vår familj, som bara innefattar de produkter vi verkligen behöver och som är vackra genom sin enkla design med en härlig mild doft.

Det är därför vi lanserar Forest Kids med endast 5 produkter. Vi har varit noga med att noggrant formulera dessa nyckelprodukter, för att säkerställa att de fungerar för hela vår familj och vi tror att dessa alltid kommer att vara våra stjärnprodukter som din familj också kommer att älska! När vår familj och din familj växer, är det vår önskan att Forest Kids växer tillsammans med oss

VÅR AMBITION

Transparens: 

På forest kids strävar vi efter att förse marknaden med de bästa högkvalitativa produkterna som är noggrant formulerade.

Vi arbetar medvetet med producenter (fabriker) som tar ansvar och följer GMP-standarderna. Vi strävar efter att köpa så mycket vi kan lokalt och vi är stolta över att ha produkter märkta Made in Sweden.

Vi strävar efter miljövänliga synergier med våra partners samt ser till att minska miljöavtrycket.

Vår kärna är säkra, hälsosamma, medvetet formulerade och ansvarsfullt förpackade produkter.

Vi har valt att använda 100 % återvunna (och återvinningsbara) flaskor för att hålla förpackningar till ett minimum.

För närvarande är de enda komponenterna i vår förpackning som inte är tillverkade av återvunnet material, de blå kapsylerna men vi letar alltid efter de bästa och mest miljövänliga lösningarna och är fast beslutna att fortsätta förbättra oss på alla områden.

Enkelhet och välmående för barn:

Vi är medvetna om att föräldrar är upptagna och vi vill att de ska lita på produkterna de köper. Vi levererar endast produkter som är tillverkade med de bästa och mest naturliga ingredienserna som finns på marknaden.

Vi kompromissar inte med kvalitet och det borde inte heller du göra, vi tror fortfarande att dessa val och en livsstil kan uppnås till ett överkomligt pris. 

Vår högsta prioritet är att skapa utrymme och förutsättningar för en harmonisk och hälsosam livsstil för familjen genom noggrant inköpta och utvalda produkter samt att undvika alla dessa onödiga kemikalier som är dåliga för dig och naturen.  

  • Transparens

    Vi strävar efter att köpa de bästa ingredienserna och att arbeta med hög due diligence med våra partners och producenter. Samt att undvika skadliga och onödiga ingredienser.

  • Jordvänlig

    Vi vill vara så nära naturen som möjligt. Undvika onödiga förpackningar och minska vårt koldioxidavtryck genom att köpa lokalt så mycket vi kan.

  • Vackert och väldoftande

    Vi vill skapa produkter du älskar lika mycket som vi gör. Förenkla valet för din familj med med enkla, vackra och ljuvligt doftande produkter.

1 av 3